Камін у залі

9 92 Камін у залі Камін у залі Хочеться розповісти ще одну історію ремонту з нестандартним рішенням нестандартних проблем. І знову будинок типу «сталинка», і знову сюрпризи в конструкції будинку не підлягаючій зміні й що спонукують напружувати всі звивини. При вході в зал відразу кілька питань підлягали кардинальній переробці. По-перше, всі стіни не мали цілісності через вхід з коридору, виходів у дві кімнати й на балкон. Крім того, відразу ж ліворуч від входу, на всю висоту розташувався широкий вентиляційний канал, залишаючи нішу в самому куті. По-друге, конструкція будинку зробила квартиру дуже холодної, і варіант нарощування додаткових секцій на радіаторах опалення не рятував. Квартира кутова на верхньому поверсі

При цьому одне крило триповерхове, а примикающее двоповерхове, як наслідок, три стіни виходять прямо на вулицю й лише одна примикає до сусідів. Ну, і останнє, досить не гарні вхідні двері. Першою справою, замінили вхідні двері арковим проходом, звичайно, був варіант із двостулковими дверима, але вона візуально дуже скрадало простір. Тепер від входу у квартиру крізь широку арку видна вся панорама залу. Відсутність хоч однієї глухої стіни вирішили, просто закривши двері в спальню конструкцією з гипсокартонних плит, у цьому допомогла конструкція квартири, тому що одна зі стін спальні виходила в коридор. Так з'явилася в залі глуха стіна, де можна помістити функціональні меблі з телевізором, шафкою й поличками

Стіни вирівняли гипсокартоном, двері на балкон замінили пластикової з максимальним остеклением, а от межкомнатную замінили дверима з масиву дерева, розкриту ласий. У куті де, у майбутньому, розташувався диван, з гипсокартона зробили полку для ваз, статуеток і картин. Під поличкою затишне висвітлення створили вмонтовані софіти, від окремого вимикача, що разом з люстрою дає можливість варіювати висвітлення в кімнаті. Але сам цікаве стосувалося рішення відразу декількох проблем. У ніші між вентиляційним каналом і стіною розмістився кутовий камін із закритим топленням, що не тільки створить неповторний стиль, але й зможе обігріти зал, одну зі спалень і навіть частина коридору. Димохід сховали за гипсокартонними плитами

Пристрій каміна спрощувалося тим, що квартира перебуває на верхньому поверсі. Декор каміна зробили в стилі кантрі, виклавши фасад за допомогою « каменю-дикуна». Тим же каменем зробили елементи декору не тільки по димоходу, але й по стіні чергую з покриттям з бамбука. Підлога навколо каміна, не тільки заради краси, але й заради пожежної безпеки виклали плиткою. Основна підлога, що з дощок от уже піввіку ґрасував до прогину, вирівняли ДСП плитами, і застелили ламинированним паркетом

На стелі приховувати було нема чого й заради простоти й обсягу його, обробивши його фінішною шпаклівкою, його просто оклеили білими флизелиновими шпалерами. До того ж залишилася на стелі й пятирожковая люстра, що своїм важким класичним стилем досить гармонійно смотрится з каміном і лакованими дверима. Такі ж шпалери, але коралового відтінку поклеили на стіни. Після установки по кутах червоного шкіряного дивана й крісла, стіни ніжного відтінку стали смотреться соковитіше.

Одне можу сказати із упевненістю, що затишніше зустрічі нового року в каміна не буває

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новости рынка недвижимости